4 kids and braids

Tror ni på mig? Brud och tärna….

Go kväll onsdag!
Jobb, hämtat hem tjejerna från skolan, vilat på soffan, skjutsat till handbollsträning och hunnit närvara vid ett föräldramöte. Försökte hålla låg profil och yttrade mig bara vid ett tillfälle. Det där med vikten av infobrev och kontakt med oss föräldrar.
Vet ni jag har ev 2 frisyrbokningar i vår. En bruduppsättning och 2 tärnor som ska fixas. Det känns otroligt spännande och jag är lite stolt över mig själv att jag vågat ta steget att prova. Tror ni jag lyckas? Tror ni på mig???
Det är några månader kvar tills första utmaningen och jag tänker öva massor.
Den här uppsättningen på Tilda är otroligt enkel men enligt mig en frisyr som ser arbetad ut. Det är 2 inbakade flätor. Den i luggen är inbakad en bit sedan har jag dragit den och snurrat den till en ros. Den andra är inbakad och så har jag snurrat upp den i en båge. Dekorerade den med några stenar.
¨
 
Nu ska jag heja på Tea som övar lite skjuta hare framför tvn. Maja tjatar på Micke att hon vill ha money money till något spel och Tilda sitter och kliar mig i håret.
Önskar er alla en underbar kväll!
Kram från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Tror på dig alla dagar i veckan! ❤️ Du är fantastiskt duktig och du kommer fixa det galant. Du övar ju flätor och frisyrer många gånger om dagen på dina prinsessor. Du flätar och fixar mer än vanliga frisörer. Du kommer fixa det galant och det skall bli så kul att se resultatet senare i vår. Kram

  2. Josefin

    Om jag tror på dig?! Jag hade bokat sig direkt, utan minsta tvekan. Dina uppsättningar är verkligen magiska o jag älskar dem alla! Kör så det ryker!!! Kraaaaam ♥️

  3. Olivia

    Självklar tror jag på dig! Hade jag inte redan gift mig så hade jag lätt anlitat dig för uppsättning. Du är ju grym!!