4 kids and braids

Ett samtal om en dörr i huvudet….

Go kväll måndag och alldeles strax god natt!
Igår kväll lyckades jag skapa lock för örat och trodde det skulle släppa under natten. Med alla tjejerna i bilen körde jag fel på väg mot skolan åkte av mot jobbet. När jag väl kommit fram till jobbet insåg jag att jag inte hörde något på den ena örat…. När det är något med ens hörsel/öron påverkar det mer än man kan tro…. Kände att det var lika bra för mig att vända hemåt igen. Somnade på soffan och sov i nästan 3 timmar. Kanske att jag har något i kroppen? Vid 14 ringde dom från skolan. Man blir lika rädd varje gång. En elev hade öppnat en dörr och bakom den dörren stod min Tilda. Jag hörde i bakgrunden hur hon grät så det var bara till att sätta sig i bilen och köra dit. Det var en rejäl bula hon fått och hon var riktigt ledsen. De andra 2 stod och studsade på stället de skulle precis gå till gympasalen och öva på sin dans inför fredagens uppträde. Hade inte hjärta att ta med dom hem och den underbara personalen sa att självklart fick dom stanna kvar.
Maja hade sin första discoträning ikväll och hon tyckte det var så himla roligt. Sist minuten på de flesta träningarna blir man inbjuden att få titta och hon såg så himla nöjd ut där hon skuttade omkring.
Nu ligger jag här i sängen och kan ju då självklart inte sova. Jag ska dock göra ett försök att släcka ner ändå.
KRAM på er och sov gott!
 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.