4 kids and braids

Komma för sent pga en för liten baddräkt, tandläkarbesök med glädjetårar och sjögurkor

Go kväll onsdag!
Alltså mer än halva veckan redan avklarad jag är typ knappt trött nej nu ljuger jag är visst trött….
Erkänner snoozade en gång imorse kanske var det avgörande…. Eller var det all snö…. Eller var det den alldeles för lilla baddräkten som avgjorde det hela???
(Njuter av snön men visst är det ändå något alldeles visst med sommaren….)

Kan man säga när man kommer 2 minuter för sent att man kommer försent pågrund av att Tilda packat ner en allt för liten baddräkt till Maja. Mina tjejer får hjälpa till hemma för att vi ska få till vårt gemensamma livspussel. De får bland annat packa sina skolväskor själva. Igår kväll var Maja trött och Tilda packade hennes badväska. När vi efter att ha gått upp, kommit ut till bilen och jag skottat fram bilen-vilket tog för lång tid är jag på väg att börja backa ut bilen från uppfarten. Då utbrister Maja min baddräkt är för liten. TILDA DU HAR PACKAT EN ALLDELES FÖR LITEN BADDRÄKT. Hinner tänka och är på väg att säga den är väl inte alls för liten… fast jag vet att den var för liten redan i somras. Så det var bara att pausa backandet och in och leta upp ett lagom badplagg. Även det tog för lång tid…. Så idag kan man säga att jag nästan kom i tid till jobbet på grund av en för liten baddräkt.
Jobb och hämtade upp trillingarna som hade haft fritidsbad. Resan hem från skolan kan vara den mest underbara och mest krävande stund där alla 3 vill berätta om sin dag och sina upplevelser. De vill gärna prata i munnen på varandra och berätta typ allt på den 10 minuters bilresa vi har hem. Idag berättade de att de pratat om barriärer i Australien och att de hade varit som små sjögurkor eller små bajskorvar som sjögurkorna tydligen liknar enligt tjejerna. De hade haft hur kul som helst. Oftast har de massa tråkigt att berätta om att den ville inte leka och jag fick inte vara med. Den samtalsdelen var ovanligt kort idag. Kan det bero på att de idag lekte alla tillsammans i snön alla hade en gemensam aktivitet som alla tyckte var roligt. Så som man själv minns att det ofta var när man var liten. Bara en tanke.
Lämnade tjejerna hemma och åkte till tandläkaren. Alltså jag har nog världens härligaste tandläkare. Jag skrattade så jag grät där i stolen. Få förunnade kanske att tycka att det är roligt att gå till tandläkaren.
När jag kom hem ville trillingarna ha thaimat och de gav sig inte. Till slut fick jag 2 alternativ thaimat eller pannkakor. Valet blev då ätt eftersom vi skulle hämta hem mollie senare hos en kompis så det blev pannkakor. 1 timma stog jag och stekte. Njöt faktiskt lite av stunden. Min farmor gjorde de allra godaste pannkakorna när jag var liten de var alldeles gyllenbruna och så rullade hon ihop dom. Det liksom smälte i munnen när man åt dom. Försökte jag också men lyckades så där. Tjejerna åt i alla fall upp näst intill allihop så jag kunde spara till Mollie.
Nu har pappan gömt Mollans pannkakor. Hon kom precis hem från en kompis. Hör hon ropar VART ÄR MINA PANNKAKOR….
Nu ska jag lyssna på läxor, träna framför tvn och fixa kvällens måste grej. Måla en liten yta i badrummet där uppe och googla på sjögurkor har ingen aning om hur de ser ut…. ;D
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.