4 kids and braids

Våga ta ett myrsteg och kläder med en doft av garage

Hej måndag kväll!
Älskar denna lilla människas självförtroende när det gäller och hennes målmedvetenhet. Jag lär mina barn det jag kan och dom lär mig tillbaks till mig. Skulle behöva lära mig mer utav denna lilla dam.

Stressig morgon… Varför går jag inte upp när telefonen ringer. Varför finns SNOOZE…. Sladdade in vid skolan och slängde ut tjejerna i farten…. NEJ såklart jag inte gjorde men jag skulle ha behövt. Känslan kan ibland vara att jag typ gör precis så. Kom prick 7.45 till jobbet.
Jobbade. Hämtade upp 2 av tjejerna i biblioteket. Tilda åkte buss hem med kompis och Mollie hade följt med kompis hem. Fixade bibliotekskort till tjejerna. Du behöver bara fylla i adressen på ett papper sa han och skrattade. Tack för det svarade jag. Han gjorde high five med tjejerna när de skrivit sin namnteckning och skickade med en high five med hem till Tilda. Han var lite rolig mamma sa tjejerna när vi kom ut därifrån.
Hem somnade på soffan. Vaknade lagade middag. Åkte mot handbollshallen för promenad och handla mat innan vi hämtade ut Tilda från handbollsträningen. Kom hem rensade bilen på skräp å kläder blev en hel ikeapåse full. Hängde upp en tvätt i torkskåpet. Japp vi har investerat i ett sådant. Guld värt kläderna torra på några timmar. Minus är att torkskåpet står i garaget och ibland orkar jag inte ta in kläderna direkt och de hamnar utanför i en annan ikea påse och då när tvätten kommer in har tvätten en härlig doft av garage… Skalat 10 morötter som precis tog slut. Hade inte alls tänkt skriva det här men det bara kom ur mig.
Vet ni jag har en dröm. Eller nu ljög ja jag har massa drömmar. Men en dröm är att våga tro på mig själv och ta ett litet steg åt något som jag verkligen tycker om. Men det handlar om ett självförtroende som inte finns där men som jag jobbar på. Jag har faktiskt tagit det första lilla myrsteget men det handlar om att våga fortsätta gå även fast stegen är minimala. Frågan är bara varar jag ska hitta den tid som krävs. På vår förskola har vi fått möjlighet att ingå i ett projekt. Vi ska jobba 35 timmar per vecka och få betalt för 40. Det är ett projekt där man ska se om vi kan skänka sjukfrånvaron bland oss i personalen. Jag har fått riktig bra arbetstider och jobbar 7.45-15 varje dag. Tror och hoppas att jag blir piggare och kanske får tid till att stega vidare om det så bara är myrsteg.
Nu har jag precis värmt middag till Mollie medan jag lyssnade på Majas läsläxa. Badat och lyssnat på Tildas läsläxa och medan jag röjde runt lyssnade Micke på Tea.
Nu sitter jag här med datorn i knät. Bloggar något som jag verkligen fastnat för och tycker är jätteroligt. Tilda sitter bredvid och läser upp franska fraser vi ska tydligen öva tillsammans inför sommarens stora resa!
Nu ska jag fläta 3 nybadade tjejer och sedan läggdags.
Fick precis frasen Puis-je dormir avec toi uppläst på Tildas telefon…
KRAM på er och sov gott!
 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.