4 kids and braids

Aktiviteter 7 dagar i veckan….

Go kväll lördag!
Alltså när klockan ringde kl.7 imorse var det ju inte så att jag hoppade upp direkt. Tea vaknade dock direkt och försökte få upp mig också. Tycker det är liiite trist med en träningstid kl.8 en lördag morgon men så länge Tea tycker det är ok att gå upp så tycker väl jag det också….
Det är bara Teas konståkning och Mollies innebandy som dragit igång sin säsong. Eller ja konståkningen har väl typ inte tagit någon paus.
Vårterminens träningar är ännu inte riktigt satta ännu. Det är ett pussel att få ihop med tider och platser men så länge vi är 2 stycken som kan skjutsa så ska det nog funka. Tisdagarna är en liten hektiskt dag då alla 4 har olika aktiviteter om vi ska köra på det vi har planerat. Tilda vet fortfarande inte riktigt vad hon vill sysselsätta sig med mer än streetdance. Kan hända att hon vill gå tillbaks till handbollen. Maja skulle dansa 7 dagar i veckan om hon fick bestämma. Just nu står vi i valet och kvalet om hon ska få börja förberedande tävlingsdans… Någon här inne som vill dela med sig av erfarenhet????

Jag vill att alla mina barn ska få samma möjlighet att utöva den sport de vill men det får inte bli till vilket pris som helst. Smidigast hade ju varit att välja åt dom en och samma sport typ…

När jag hängde utanför Majas dans vid ett tillfälle var det 2 tjejer som satt och samtalade med varandra. Kan de ha varit något år äldre än trillingarna. Den ena tjejen hade aktiviteter 7-8 dagar i veckan ja för 1 dag hade hon 2 olika aktiviteter och den andra tjejen hade bara enligt henne 4 st. Ja det var så hon sa bara 4…. För mig känns det viktigt att de rör på sig men det är även viktigt att det skall finnas utrymme för att kunna vara med en kompis och samtidigt ha möjligheten till att bara vara. Hur resonerar ni?
Jag ser ju även möjlighet att när någon inte har träning och de andra har att det blir möjlighet till lite egentid med en som inte tränar.
Sedan så vill jag ju så himla gärna komma igång att träna själv. Jag har precis utfört mitt 13:e 30 minuters pass för året en promenad på löpbandet. Det har varit en mix av både promenader, intervall, lite styrketräning och igår en lyckad joggingtur. Har laddat ner en app med styrkeövningstips men den appen har jag inte öppnat ännu…. Kanske kommer dit.
Nu ska vi äta lite middag tacos…. Förresten tänkte öppna upp för en frågestund om hår och håruppsättningar imorgon har du någon fråga redan nu lämna en kommentar!
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM från mej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kajsa

    Har själv åkt konståkning i 8 år och det är en extremt ”satsande” sport om man kan säga så. För mig gick det väldigt snabbt fram och redan efter 10 månader hade min hjälm åkt av, sen började tävlingar och massa träningar och privatträningar mm. Billigt är de ju heller inte, de blir dyrare ju bätte man blir tyvärr, men det är en så himla fantastisk sport. Man träffar så mycket nya vänner från hela landet genom olika läger och man upplever så mycket! Lite samma är de med dans. Jag har aldrig dansat men många av mina kompisar tävlingsdansar! Jag har egentligen bara hört positiva tankar om tävlingsdans och det är en upplevelse man aldrig kommer glömma, ju bättre man blir desto roligare blir de. Ni kör på de ni vill!

  2. Saras

    Jag tycker det är vansinne att barnen ska ha så många aktiviteter. Barn måste få ha ”tråkigt” ibland för att utveckla sin fantasi! Jag själv som barn fick prova på vilka sporter jag ville men inte samtidigt. Tror jag skulle få magsår av att stressa varje dag efter jobb för att hinna med allt

  3. Emma

    Jag har aldrig förstått föräldrar som accepterar att ens barn tränar så mkt.. Som du säger ska det finnas utrymme även för ett socialt liv, kanske med vänner utanför träningen eller ännu viktigare, skolan! Jag förstår inte hur barn idag hinner med skola, träning och presterar på så många olika saker och sedan sociala medier på det. HJÄLP! Då måste man ju som vuxen gå in och styra och bromsa för ett barn kan och vill såklart inte hoppa över det som är roligt. Inte konstigt unga går in i väggen idag

  4. Anonym

    Hej jag är 12 och tävlingsdansar och det blir mycket träning + ofta helger borta, vi tränar 2,5h 5 dagar i veckan vilket blir mycket men löns + då Tävlingar varannan helg ungefär❤️

  5. Sandra

    Känns väldigt mycket med 7-8 aktiviteter per vecka men det viktigaste tycker jag är att barnet vill det själv och att det inte är föräldrarna som tvingar barnet till aktiviteterna. Viktigt också att det inte blir för stor press på barnet i en så låg ålder.