4 kids and braids

Trillingarna i Talang… och 50% rabatt

Go kväll fredag!
Så välkommen du är!
Efter jobbet var det fortfarande lite ljust ute när jag kom hem. Brukar ju alltid skjuta på mina 30 minuters träning till dygnets sista timma. Fick en känsla av att jag ville springa ute och så fick det bli. 30 minuters lugn jobb både skönt och jobbigt. Jag har ett mål med min träning och det är att känna mig i ok form när vi går på semester någon gång i slutet av juni. Målet är att röra på mig minst 30 minuter om dagen. Har börjat lugnt med bara promenader, något intervall pass och idag då det första joggingpasset. Tanken är att om kroppen orkar ska jag öka och få till både kondition och styrketräning.
Efter joggingturen ringde Mollie och frågade om hon fick sova över hos kompisen hon var hemma hos. Vi behövde då åka och lämna lite grejer. När vi ändå var ute på rull blev det en spontanmiddag ute på restaurang. Så himla mysigt och jättegott. Blev ett stopp på Blomsterlandet på vägen hem. Jag hade tänkt köpa lite nya snittblommor men när jag såg den här skylten blev det något helt annat. 50% på alla gröna växter!

Blev medlem vilket jag inte varit tidigare och fick med mig 2 lite mindre och en stor grön växt hem. Visar bild imorgon om jag lyckas få tid till att städa där jag tänkte ställa dom.

Sedan hade de fått in en utav mina favoritblommor också Ranunkler. Ångrar så att jag inte köpte med mig typ alla hem….

När vi satt i bilen på vägen hem och skulle titta på Gladiatorerna vilket jag trodde det var på tv… insåg vi att det var Talang. Då säger Tea vi skulle ju varit med där mamma. Hade alldeles glömt. Fick faktiskt ett mail i höstas från Castingen till talang 2017. Ett mail där de hittat våra tjejer på instagram och undrade om dom inte skulle vara intresserade av att vara med i programmet i ett nummer. De önskade en kort presentation och sedan skulle vi ta det därifrån. Maja sa direkt vi är med när jag frågade dom men Tea var skeptisk och Tilda ville inte alls så så där tog det stopp. Hade alldeles glömt bort det. Hade varit något att se trillingarna på tv…. Visst hade de fått eran röst? ;D
Nej nu ska vi titta vidare på talang.
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM från mej
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.