4 kids and braids

SNEAK PEAK inför tävling ikväll och de vackraste rosorna

Go kväll onsdag!
Alltså på riktigt hur trött fick man vara imorse när klockan ringde…. Men upp kom jag och tjejerna också. Micke skjutsade dom och jag kunde åka raka vägen till jobbet. Efter min lunchrast var jag såå trött men tiden efter gick snabbt och det kändes ändå helt ok när jag skulle gå hem.
Varit lite ljusare här hemma idag. Så ljust att jag tom hann ta några bilder när jag kom hem från jobbet.

Ville ha lite färg så de vackraste rosorna i orange fick följa med hem och ta plats i vasen. Bordet som många frågat om är ett lokalt köp och säljfynd som jag måla om. Bordet har flyttat runt lite granna i huset och agerad både sideboard och skrivbord. Bordet går ju at dela i 2 men nu får  delarna stå tillsammans.
Just ja svävade visst i väg. Ska alldeles strax dra igång en tävling på mitt instagram. Min allra första tävling och den är i ett samarbete med
M Y R I A M J A B E R T
J E W E L R Y & D E S I G N

Ni hittar hennes hemsida här :Myriamjabergjewelery
Tävlingen kommer hållas på mitt instagramkonto ni hittar mer info där. Kommer lägga upp tävlingen där under kvällen. Hemsidan kan ge en hint om vad tävlingen kommer att innehålla. Det kommer vara ett vackert personligt ting som du kan bära med dig vart du än går.
Så ett tips kika in på mitt instagramkonto om någon timma!
nu ska jag röja up i köket, baka en kaka med tjejerna för visst kan man väl fira att vardagen dragit igång igen. Å så hoppas jag få tid till 30 min träningstid.
kram på er och ha en underbar kväll
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.