DIY badkarshylla med mandala eller hyllj..el som någon i familjen kallar den….. – 4 kids and braids

4 kids and braids

DIY badkarshylla med mandala eller hyllj..el som någon i familjen kallar den…..

Go kväll!
En dag kvar på ett långt jullov eller alldeles för kort typ. Jag hade så mycket saker som jag skulle hinna med att fixa här hemma. Inte så konstigt att man inte hinner med något i hemmet när man jobbar heltid och barnen har aktiviteter. Vi fick en nyårspresent igår också bara så där. Diskmaskinen lade av. Hur kan det bli så mycket DISK????? Nu släpper vi det.
Ställde klockan på 9 imorse och det bara gick inte gå upp. Dock anlände vi till ishallen strax efter kl.10 så upp kom vi. Kan ha varit för att vi lovat att hämta upp en kompis till trillingarna på vägen annars hade det nog inte blivit något ishallen häng. Mollie vaknade till och frågade om de skulle få något gott i ishallen. Japp sa jag och vips hade jag fått upp henne och en kompis att åka med. Riktigt roligt hade vi vi åkte runt runt och gjorde massa övningar tillsammans medan trillingarna sysselsatte sig med sin kompis.
Väl hemma igen låste jag in mig på toa en stund. Har blivit så inspirerad av mandalamönster och fick en ide efter att ha sett ett inlägg på instagram om att göra en hylla till badrummet. Hyllan hade jag gjort sedan tidigare men målat mönstret hade jag inte hunnit med. Så idag när diskberget var som högst tog jag mig tid till lite pyssel istället.
Plankorna är vanliga brädor som jag satt en liten distans på på undersidan så de inte kan åka åt sidorna och sedan målat dom vita. 
Köpte de här på Panduro klicka här. Klisterremsor och små svampar för färgen.
 
Sedan var det bara till att sätta fast stencilerna och börja måla. Tror att det finns en klisterspray som man kan sätta fast stencilerna med som kan funka bättre än klisterremsorna så att stencilen verkligen sitter fast.
Färgen är överbliven från ett annat projekt kommer också från Panduro.

På någon minut var jag klar och så här blev resultatet.

Kan rekommendera att lacka plankorna efter men det hann inte jag hade ju ett diskberg att ta hand om….
Lite fix på hyllorna och så var jag klar.

Älskar att pyssla och fixa och ibland verkligen ta mig tid till det. Behöver inte heller bli så dyrt. Hela hyllanmed mandala tryck kostade totalt. 145kr.Tycker om när det ser inbjudande ut i badrummet. Sedan att mannen svär över den där hyllan varje gång han ska bada det låtsas jag inte bry mig om.
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM från mej!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.