4 kids and braids

Välkommen in till Mollie

Go kväll söndag!
2 dagar kvar på lovet…. Lämnar det så!
Tänkte bjuda in er till Mollies rum ikväll.
Trillingarna är lite avis på hennes ljusbox och vill ha likadana. Själva ljusboxen köpte jag på Jysk för strax över 100 kronor minns inte riktigt exakt summan. Båslakanet vann jag i en tävling men finns att köpa på Åhlens på rean klicka här
Alla tjejerna har var sin drömfångare i sitt rum. Mollies köpte jag när vi var på Lanzarote.

Spegel, soffa och soffbord kommer från Jysk. Klänningen är Mollies favoritklänning och kommer från Lindex.
Var bara tvungen att köpa LOVE kudden när jag hittade den på H&M home. Var nyhet i butik hittade inte på hemsidan.

Visst är den så hilma fin!
Mattan kommer från Ellos och jag älskar den stora mattan som täcker stora delar av golvet. Vi var först inne på heltäckningsmatta när vi renoverade det för några månader sen men det är mer praktiskt med en matta kom vi överens om.

Nu ska jag se vad jag kan leta fram i kylskåpet till middag innan kvällens träningspass- eller ja 30 min röra på sig typ och sedan avsnitt 2 av bron! Tittar ni???
KRAM från mig å ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.