4 kids and braids

Vill inte vara som dom andra… man behöver bara kamma håret i fram….

Hej lördagkväll!
Välkomna in till Tildas rum tjejen som inte alltid vill vara som dom andra. För några år sedan sa hon mamma jag vill ha ett blått rum inte rosa. Jag gillar inte så mycket rosa utan mer blått. Sedan var det en period där hon ville vara egen inte alls som välja samma som dom andra och lite så är det än i dag fast nu kan hon ibland tycka det är roligt att vara lika. Vid ett tillfälle får några år sedan när de hade likadana kläder på sig ville Tilda utmana oss och sa till mig och Micke tror mormor var här också. Tjejer vi blandar oss så får ni gissa vem som är vem…
Så när jag gjorde om tjejernas rum på övervåningen fick hon vara med och bestämma och då blev det en blå blommig tapet. Rummet går i vitt, grått och blått. Tapeten heter Ashfield Floral och  kommer från Ralph Lauren och du hittar den på rea här hos Tapetorama

Skrivbordet har bockben från Ikea och en skrivbordsskiva av planket som vi snickrat själva. Totalt kostade skriv bordet 500kr fyndade. Perfekta ben då man kan välja hur stor skiva man vill ha. Jordgloben kommer från Indiska, stolen är arvegods från min farmor och farfar. Blommorna i fönstret är torkade hortensior och jag har haft dom i 3 år. Perfekta snittblommor att torka.
Tilda har alltid varit den som varit lite mer tillbakadragen och inte gjort så mycket väsen för sig. När de var bebisar fick jag ibland plocka upp henne först för de andra 2 skrek alltid så mycket att det var lätt att alltid låta Tilda vänta till sist. När de höll på och dansade och showade var hon den som först var med för att nästan direkt dra sig undan. Hon är våran lilla funderar och hon vajer gärna att inte ta så mycket plats. För något år sedan när vi var hos frisören valde hon att klippa sig jättekort. Mamma man behöver faktiskt bara kamma håret i fram och om jag klipper kort kan du ju hålla på med de andra tjejernas hår. Nu sparar hon dock ut håret igen och vill att det ska bli långt tycker tom om när jag håller på med hennes hår.

En bild från Tildas säng. Filten är likadan som den i Majas rum fast i beige istället. Kuddfodralen har jag sytt själv.

Har ni några andra funderingar bara skriv en kommentar.
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM från mej
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.