4 kids and braids

Sällskapsspel när pappa tar diamanten på första stoppet….

Hej lördag eftermiddag!
Så himla glad att ni är så många som kikar in här. Slog alla tidigare rekort häromdagen. Alltså på en dag var det lika många inne som jag haft totalt  under 1 vecka tidigare. SÅ TACK för att ni kikar in här hos mig!!!
Blir ett litet bonusinlägg här på bloggen. Har tänkt att försöka uppdatera bloggen en gång varje kväll runt 20 tiden.
Strax innan jul fick jag en förfrågan om ett samarbete från Lekmer. Jag har tidigare bara haft några få samarbete. När jag öppnade upp mailet stig det Dear Influencer. Många är säkert vana och tycker inte det är något speciellt men för mig är det stort och jag blev faktiskt riktigt glad.
Jag och tjejerna satte oss ner och tittade på hemsidan och bestämde oss för att det var sällskapsspel vi skulle beställa. Det blev 2 spel en gammal klassiker Jakten på den Försvunna Diamanten och ett nytt spel för oss Jobbjakten.

Spelet den försvunna diamanten går ju ut på att hitta den gömda diamanten på spelplanen och ta sig tillbaks till mål. När vi spelade första gången hittade pappan diamanten på första stoppet och så var spelet typ slut…
Jobbjakten är ett spel som går ut på att alla spelare får en liten spelbricka där man får tilldelat sig ett yrke. Spelet går sedan ut på att lista ut de andras yrken genom att man får plocka upp kort med instruktioner på. Det kan vara allt ifrån gester till att säga en mening som har med yrket att göra. Tjejerna satt och spelade själva häromkvällen och efter 2 timmar fick vi avbryta dom och be att avsluta.

Nu ska jag försöka få tjejerna att röja upp lite granna. I ett svagt ögonblick lovade jag dom att få göra ytterligare en omgång med slime.
Ska även försöka få ihop ett inlägg från Tildas rum. Så vi kanske ses snart igen!
KRAM
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.