4 kids and braids

Mamma den där killen har HDMI… Välkommen in till Maja.

Go kväll onsdag!
Tänkte bjuda in er till Maja idag. Våran glädjespridare och dansclown som gärna bjuder på sig själv. Hon ÄLSKAR att dansa och dansar just nu 4 olika dansstilar. Street, jazz, disco och balett. Svårt att säga vilken dans som är hennes favorit men om hon var tvungen att välja skulle det stå mellan jazz och balett. Hon är inte rädd för att göra bort sig och när det ibland blir väldans tokigt skrattar hon bara åt sig själv. Häromdagen berättade hon för oss andra att hon hade sett ett klipp på tv. Det var en kändis som hade berättat om sitt liv och att han hade haft en tuff uppväxt på grund av att han hade ADHD. När Maja återberättade för oss andra blev det andra bokstäver och hon sade han hade HDMI. Har man en pappa som är it tekniker är just HDMI ett självklart ord för tjejerna så vi skrattade gott allihop. Den som skrattade mest vara dock Maja.
Majas rum har tidigare varit Teas och innan det var det rummet en del av hallen. Tjejerna är oftast i ett och samma rum och sover mestadels fortfarande tillsammans men när vi har plats tycker jag att det är viktigt att man kan få gå in på sitt rum och stänga om sig om man behöver vara ifred.
Strax innan jul vann jag ett presentkort i en tävling på instagram. När jag kikade runt på företagets hemsida hittade jag en poster som jag bara tyckte så mycket om och jag kände direkt att den skulle passa så bra i Majas rum. Fick upp den i går när jag nattstädade.

Postern kommer från ett företag som heter MrsMighetto och heter Miss Emma. Jag köpte min här hos Minirepubliken. 
Den fick ta plats bredvid hennes andra posters en tavelvägg som växer fram.

De små balettbenen på bilden högst upp tillhör Majas balettgrupp därav Teas ben inkluderade. Tycker om att fixa egna posters det behöver inte vara så svårt så kan man kombinera med köpta. Är ju ganska så ombytlig av mig och har man egna behöver det ju inte bli så dyrt.
Bredvid sängen har hon ett skrivbord. Bockben från Ikea och en skiva som jag målat i samma grå färg som väggarna. Fyndade benen på blocket (kostar dock annars bara 60kr på Ikea såg jag precis) läng här och skivan kostade bara 100 kr inkl. färg så skrivbordet kostade totalt 125 kr. Gardinen är fyndad på Ellos på rea för 50 kr. Ville ha en riktigt tunn gardin som släpper igenom ljus. Vimpeln är hemmasydd.
Skrivbordsstolen har min farmor och farfar haft i sitt hem. Den har fått sig en omgång av vit färg. Tavellister bredvid skrivbordet som Maja fixar om ibland. Byrån rymmer Majas kläder och kommer från Ikea. Har satt på knoppar som jag målade i olika grå nyanser.

Det var en liten kik in hos Maja. Nu ska jag ta med mig 4 rastlösa barn ut till garaget för lite kvällsträning de har frågat mig NÅGRA gånger om jag inte är klar snart. De ska hoppa hopprep och jag ska upp på löpbandet.
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM från mej
 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.