4 kids and braids

Man ska ha husvagn å stuva in familjen i….

Hej!
Tänk nytt år redan 2018 lite spännande att se vad det här året kan erbjuda. Har några mål med året som lite går in i varandra. Det främsta målet är att ta mer hand om mig själv och genom det så tror jag att några av mindre andra mål också kommer att kunna uppnås.
Idag har vi inte gjort någonting direkt tror man behöver sådana dagar ibland. Hade tänkt röja och städa men det kan vänta tills imorgon eller någon annan dag.
Ett  mål vi har med familjen är ett resmål till sommaren. 2 somrar i rad har vi bilat ner till Frankrike och franska rivieran. Vi är ju några stycken i vår familj och oftast lyckas vi inte hitta hotell där de har så pass stora hotell rum där vi kan vi kan bo allihop tillsammans. Därför har vi nu bestämt oss för att testa husvagnslivet och då är det stora målet till sommaren att bila ner med den till Franska atlantkusten. Tidigare när vi bilat ner har syftet varit att kommer ner så snabbt som möjligt denna gången är målet att uppleva ställen och platser på vägen att semestern verkligen börjar så snart vi sätter oss i bilen.
Vi är en sådan familj som testat lite allt möjligt. Vi testade faktiskt husvagn när tjejerna var typ 1 och 2 år. Vi köpte en begagnad och det var riktigt mysigt men när kylskåpet gick sönder första resan och man fick rullgardinerna i händerna och tjejerna bara vägrade somna så sålde vi den. Vi testade båt något år senare men tjejerna var nog alldeles för små och vi alldeles för oerfarna. Vi kunde liksom inte ens ankra…. Vi testade husbil vilket passade oss perfekt men eftersom vi är så många blev det lite för trångt. Så nu är det husvagn som gäller. Tänkte bjuda in er:
Längst fram i husvagnen har vi en dubbelsäng.

Handfat och badrumsskåp med dold förvaring bakom spegelglaset.
Toalett med dusch.
  
En soffgrupp mitt i husvagnen. Sedan valde vi till micro och ugn. När vi sålde vår husbil var det första köpare frågade om om det fanns ugn…
  
Tjejerna har en egen soffhörna. Testade att bädda upp där i natt och där fick 2 trillingar plats.

Vi valde även till en trevåningssäng. Trodde inte tjejerna skulle få plats och att den nedersta sängen skulle bli för trång men det blev den inte utan det blev faktiskt riktigt bra.
  
Behövs en massa härligt piff bara för att få till den där hemmakänslan eller så behövs det inte så mycket mer än det som är.
Vi campade ju igår utanför svärföräldrarnas sommarstuga och det känns bra att provcampa lite granna.
Om det är någon som har lite bra husvagnstips att dela med sig av så lämna gärna en kommentar. Känns som att vi kommer behöva en hel del tips på vägen.
Vi har provcampat ute på tomten några gånger och det är liksom som ett lugn som kommer över mig när vi är där ute. Inte hela tiden för emellanåt har tjejerna varit alldeles för rastlösa men där ute finns liksom inga måsten mer än att bara vara  och vara tillsammans och det är också en del av de mål jag vill uppnå 2018.
Nu ska vi fortsätta se Tusenbröder en gammal serie som vi helt missat. Vi är på avsnitt 4 just nu. Mollie har köpt en slajmbok så hon fixar med slajm. Tilda övar på handstående, Maja viftar med ett hopprep / hoppar och Tea övar på att upp och ner i brygga… det där med att ta det lugnt…
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM från mej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofi

    Men vilken husvagn
    Är lite sugen på att testa på det livet, men med tre barn så blir det ju alltid lite knäckigare. Men i denna får man ju plats bra. Vad heter husvagnen och vad är det för modell?!

  2. Frida - Vita Villan

    Här har vi haft en superlat dag. Eller vi har haft det typ hela veckan. Så skönt och välbehövligt ibland =)
    Jag har småröjt och rensat lite om dagarna men inte mer än så.
    Vilken superfin och mysig husvagn ni köpt! Hoppas ni får många fina resor med den!
    Ha en fin kväll! Kram Frida