Zebror och uppsättning med belysning – 4 kids and braids

4 kids and braids

Zebror och uppsättning med belysning

Go kväll!
Hoppas ni haft en härlig torsdag! Våran har bestått av ett gäng rastlösa barn. Det är jättemysigt att ha lov men samtidigt inte helt lätt för hela gänget att sysselsätta sig. Jag har massa projekt jag skulle vilja hinna göra men tiden bara liksom går samtidigt som det inte gör det… Ja det där lät skumt….
Efter en sväng till Bauhaus ja badrumsprojektet fortsätter. Imponerad av de som bara får saker fixat typ över en natt. Jag kan tyvärr inte så mycket sådant där fix så det hänger på Micke. Vi köpte i alla fall hem något rör som funkade men benen som jag måttat ut var typ SÅ mycket förstora…. Ska ha dom under handfatet. Vi får se om vi kan åka en sväng imorgon också för lite byten…
Tjejerna ville göra pepparkakshus så det fick dom göra. Ser folks kreationer på nätet WOW alltså vilka hus man kan få till. Jag lyckades bränna sockret i kastrullen trots låg temperatur. Lyckades få nästa omgång att stelna. Lyckades även när jag vispade få sockret att skvätta ut på handen…. Det blev tillslut ett hus utan skorsten och ett lite skevt med med…. Men tjejerna var nöjda med de färdigköpta husen ändå.

Nu har tjejerna tagit fram sidan datorer de ska tydligen spela SIMS.
Jag fick precis innan jag satte mig här testa en frisyr på Tea. Kanske en frisyr till nyårsafton en frisyr som sticker ut lite granna.

Började med att locka håret får att få volym på flätorna.

Dela sedan håret i 3 delar.

Gör en inbakad fläta i mitten sektionen.
  
Dra sedan ut flätan så den får lite volym.

Gör sedan 2 inbakade flätor en på varje sida som du drar ut.

Sedan tog jag de 3 flätorna och flätade ihop till en fläta.

Tog sedan en lampslinga som jag fäste under flätorna batterihållaren fäste jag i nacken med några hårnålar.

Nu ska jag ta tu i lite måsten eller så struntar jag i det. Dock trivs jag ju bättre när det är lite ordning och reda.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.