4 kids and braids

VILL INTE! 10 orsaker till att inte ha utebyxor….

Hej ja vad är det nu för kväll…. onsdag var det jag!
Inte bästa kvaliten på bilderna men ville dela med mig lite av dagen.
Ställde klockan imorse för Mollies innebandy träning. Det var öppen träning så jag tyckte Tilda skulle testa igen. Trillingarna spelade ju innebandy för några år sedan. När de spelade var det mestadels vi som styrde in dom på det för att Mollie spelade. När vi sedan öppnade upp för att de kunde få välja sporter utifrån egna intresse ja då var det ingen som ville fortsätta med innebandy. Tea och Maja har helt hittat rätt medan Tilda hittat rätt men tröttnat på handbollen. Enligt henne hade det med att göra att hon ville ha mer fokus på träningarna…. Så hon har tagit en paus säger hon. Idag tyckte jag då att hon skulle få testa på att spela innebandy igen men NEJ det ville hon INTE. Ibland kan man lite känna på sig vad som kan vara rätt för tjejerna och man vet att de kan tycka det är roligt när de väl spelar men NEJ hon ville inte ens testa. Jag lyckade dock få henne att ta med kläder till hallen. När vi kom dit insåg hon att det var fler mindre barn där och helt plötsligt ville hon testa. 4 timmar var hon sedan med och tränade.

Tänk så rätt mamman hade… Micke fick också hänga på och spela. Så himla kul att se alla 3 spela tillsammans.

Jag, Tea och Maja passade på att hänga i ishallen. Tea håller på och försöker lära sig en övning. Skjuta hare heter den. Hon börjar få kläm på den men behöver mer träning. Jag försökte då få henne att ha på sig överdragsbyxor… NEJ! Hon hade minst 10 ursäkter till varför hon INTE skulle ha dom på sig…. Vi åkte först 30 min sedan tog vi en lunchpaus. Jag försökte då återigen få henne att tänka tanken på utebyxor. NEJ! Lyckades få Maja att ta på sig och till slut lyckades jag även med Tea men jisses va sur hon var. Vi gav oss ut på isen och började åka och då såg jag glädjen i hennes ögon när hon ramlade. Sedan ramlade hon igen och igen och igen och hon bara skrattade.
Att lyckas knäppa en bild är galet svårt…. Vi körde kull vi tre. Alltså jag KUNDE inte komma ikapp henne det bara gick inte och när hon skulle kulla mig försökte jag hålla mig undan men det gick inte det heller.


Tänkte efter en dag med aktiviteter att tjejerna skulle vara lite trötta men nej då. Imponerad hur mycket energi dom kan ha. Nu har vi dock landat i soffan allihop och tittar på säsong 1 av Ack Värmland och jag har fått testa en ny fläta på Maja.
Det är 2 utbakade flätor med små flätor som går emellan och bildar en stjärna. Lite pilligt att få men så roligt att testa nya frisyrer.

Nu blir jag stylad i håret av Tea. Det flätas och sprayas. Ska bli spännande att se resultatet.
Önskar er en underbar kväll och sov sött!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.