Jul på Liseberg – 4 kids and braids

4 kids and braids

Jul på Liseberg

Go kväll och snart god natt!
Sov länge imorse. Lyckades sova/vila i nästan 10 timmar. Lite trött kanske…. Efter lite frukost hos mamma åkte vi vidare mot Göteborg. Efter att ha checkat in käkat lunch på Mollies favoritställe Expresso House, shoppat lite och gjort oss iordning tog vi en promenad ner mot Liseberg. Funderade en stund innan vi gick in och vi bara skulle ha entre. Har ju inte varit där tidigare någon jul så vi visste inte riktigt vad vi hade att förvänta oss när det kom till åkattraktioner. Efter en snabb överläggning kom vi ändå fram till att vi skulle gå all in entre och åkpass till alla.
Bor en liten Sunes pappa i mig ibland. När vi väl betalat gick jag och räknade på hur många åkturer vi skulle behöva åka för att tjäna på att vi köpt åkpass istället för lösa biljetter…. Galet att våga erkänna en sådan sak bara men sådan är jag.
Vi gick runt och kikade lite granna. Tea var lite besviken över att det var så mycket marknad. När hon och de andra sedan upptäckte att alla barn attraktioner var öppna ja då var lyckan total. Som de har åkt och åkt och åkt. Rudolf (Sunes pappa) i mig kan gjäldjas åt att vi gick på plus… Det var näst intill inga köer så tjejerna kunde typ åka och springa tillbaks till kön och åka direkt igen. Jag och Micke rycktes med så det slutade med att vi sprang emellanåt vi också. Det var nästan så att vi inte hann med att käka middag. Lycko känsla att få se och dela barnens glädje av det de upplevde idag. Bästa julklappen till mig själv.
Som avslutning ville Tea åka Lisebergshjulet. Tilda tvekade så jag och hon bestämde oss för att inte åka med. Medan de andra 4 begav sig upp i hjulet drog jag och Tilda iväg för ett sista extra åk som visst blev två. När vi möttes igen berättade Micke att han var glad att jag och Tilda inte hängde på tom hann tyckte det var läskigt att hänga där uppe och kabinen hade gungat på rätt så bra där uppe på toppen.
Vi avslutade kvällen med glass och sedan en promenad till hotellet. För oss är det verkligen lyx att kunna gå mellan ställen och Mollie bara älskar det. Det är det viktigaste när vi bokar boende när vi ska iväg att det ligger så centralt som möjligt.
Nu sitter vi utspridda i hotellrummet. Var tvungna att boka 2 rum men det är ju inte kul att dela på sig så vi hänger tillsammans. Är väldigt nöjd med dagen och är så positivt överraskad till Liseberg. Trots flera plusgrader ute hade de lyckats få till en otroligt härlig julstämning med en massa härlig snö och färglada lampor överallt. Ja jag är så glad att vi valde att åka hit och det är tjejerna också. Nu vill de dock att den här dagen ska ta slut och att julafton ska komma.
Önskar er en underbar kväll så här dan före dopparedan en julkram och sov sött!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.