4 kids and braids

Tom julkalender bra jobbat…. och glasspinnestjärnfix

Japp så var 1:a december här. Sitter och ser i mitt flöde på instagram kreativa och pyssliga kalendrar fyllda med små paket. Det var min tanke också. Köpte hem en perfekt kalender att hänga paket i.

Mer än så blev det. Hade lite dåligt samvete när jag imorse berättade för tjejerna att jag inte hunnit. Alla 4 sade mer eller mindre samtidigt strunt samma mamma vi har ju våra godskalendrar. Inser att vissa saker hinner jag bara inte med och även fast jag hade förväntans mig väldans besvikna tjejer så tror jag att de förstår.
Blev ju vab idag. Tilda hade ont i magen i går kväll och vaknade ett par gånger under natten. Kändes inte ok att lämna henne på skolan. Så det fick helt enkelt bli en vab dag. När Maja och Tea skulle iväg på sin baletträning passade vi på att åka förbi den lokala pysselaffären. För att stilla mitt dåliga samvetet fick de köpa var sin liten grej var i stället för kalendern. Tea köpte ett bingospel som vi ska spela nu. Mollie köpte pennor och ett block, Maja pennor och Tilda en datamus. Nöjda och glada handlade vi middagsmat och drog vidare till dansen.
Nu har vi käkat middag. Jag skulle typ behöva storstäda hela huset men först ska vi se familjen Rysberg äta lite snacks och sedan spela bingo sedan kanske städa. Imorgon väntar en dag fylld med aktiviteter så om jag inte hunnit städa tills dess gör inte det så mycket..
Just ja skulle ju dela med mig av ett litet julfix som vi gjorde idag. Eller vi och vi… Maja fixade den åt mig.
Hade köpt hem det som behövdes till pysslet:

Hittade glasspinnarna på rea hade tänkt spara ihop själv men den tanken gav jag upp typ direkt… Det jag inte visste var att pinnarna var lite rundade men det gjorde inte så mycket.
Först limmade vi 6 pinnar på varandra. Lade sedan ut för själva stjärnan och sedan gjorde vi själva strålarna.
  
Jag som inte brukar vara den som ger upp gav upp efter bild nr.1 Maja var dock helt övertygad om att hon skulle fixa klart hela själv och höll på säkert i över 1 timma.
Så här blev resultatet tack Maja!

Vimplarna som hängde mellan lamporna fick byta plats med en Merry Christmas banner köpt hos JB Home. Även glasspinnarna kommer därifrån. 

Nej ny börjar Rysberg!
KRAM på er och ha en fin kväll!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.