4 kids and braids

Can-can, tappa kjolen, tyll och nitar

Hej söndag kväll!
Så fort du kom men det är ju inte så konstigt… Helgen har varit fylld av en mängd olika aktiviteter och jag har haft riktigt roligt. Lördagen bjöd först på ett besök i ishallen med Teas konståkningsträning. Sedan kom syster med familj på besök och ett av våra rumsprojekt börjar nå det stadium där det bara fattas lite fog och målning innan inredning kan ta plats. En innebandy match på andra sidan Stockholm med ett litet shoppingstopp på vägen. Shopping inför dagens dansuppvisningar. En innebandy match och därefter ett besök på Bounce. Vi har varit där många gånger men igår var första gången som jag också var med och hoppade. Vi var typ ensamma där kanske 20 personer till men ibland kändes det som att det var bara vi. Vi var där 20-21 och de stänger kl.21. Jag fick för mig att utmana mig själv med en liten träningsperiod röra på mig minst 30 minuter varje dag fram till julafton med målet att känna mig så pass i form att jag vill ge mig ut och springa en tur på självaste julafton. Låter knasigt men det är något jag funderat på i flera år. Sitter just nu och känner efter och jag har faktiskt träningsvärk sedan igår och inte ett dugg sugen på en liten promenad på löpbandet i garaget…. Väl hemma tittade vi klart på en serie vi bara sett ett halvt avsnitt av. Resten av familjen gick och lade sig och jag blev kvar uppe och städade och flyttade runt saker tills klockan blev alldeles för mycket….
Imorse ringde klockan 8 och det var bara till att hoppa upp och göra sig redo för en dag med dansuppvisningar. Tilda hade 1 dans, Maja 7 och Tea 3.
Maja började med att dansa can can.

I slutet av dansen flög den alldeles för stora kjolen av men hon bara fortsatte att dansa i dräkt och hotpants. Såg helt underbart ut. (Kompisen som dansade bredvid tappade också kjolen så det såg inövat ut)
Sedan var det dags för Tilda och Maja att dansa streetdance tillsammans med en av deras bästa kompisar.

Jag fick möjlighet till att fläta några i dansen så det höll mig sysselsatt en liten stund. En lunchpaus hann vi med nere på stan. En supermumsig räksallad innan det var dags att köra igång igen.

En hövding dans för Maja (finns bild på instagram) Snabbombyte till en balettdans för Maja med Tea.
Som ett litet paket.

Snabbombyte igen och en riktigt häftig dans för Maja med namnet Boss.

För att sedan avsluta med ytterligare 2 balettdanser.

Så häftiga konstraster i kläderna till Majas olika dansstilar.

När vi kom hem käkade vi middag framför tvn och tittade på alla danserna tillsammans. Maja tyckte själv att hon såg riktigt proffsig ut när hon sparkade av sig kjolen och bara körde på.
En helt underbar helg lider mot sitt slut. Jag älskar livet det går lite för fort bara! Å den här kvällen bara springer iväg. Ska jag orka ta mig ut till garaget för en prommis??? Det är frågan…
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM from mej
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.