4 kids and braids

Pink Ribbons

Go kväll torsdag!
Skulle varit gårdagens inlägg med lite bilder från Teas rum men någon gick snett och det inlägget gick inte att publicera….
Torsdag en ganska så bra dag för imorgon är det ju fredag och det är min favoritdag eller fredag eftermiddag för att var mer specifik. Jobb, jazzdans för Maja och sedan innebandy för Mollie. Vi hängde alla tjejerna på de olika träningarna för att Micke är på julbord och det är inte så stor idé att åka hem vare sig under träningar. 18.20 slutade Majas dans och Mollies innebandy började 18.30 så det var ingen ide att åka hem emellan heller.
Teas rum var det ju. Jag gjorde precis samma sak med hennes rum (som Tildas). Målade hela rummet vitt och sedan tapetserade vi med en fondvägg. Tea fick även hon välja tapet själv och fastnade för den här Matilda Ribbon Trellis från Ralph Lauren. En tapet med stora rosa rosetter!

Först hade vi inga tavlor på väggen utan tyckte tapeten var så fin i sig. När jag sedan vann en tävling på Instagram hos Fashionelloch fick välja några prints fastnade jag för det här printet med rosa pioner. Hade en guldig ram hemma från Ikea som jag tyckte passade helt perfekt.


De runda förvaringskorgarna rymmer massa pyssel och jag tycker de passar perfekt på det lilla bordet bredvid Teas säng.
De flesta textilierna i sängen kommer från H&M Home så även den rosa pläden som ligger på sängen. Båslakanen kommer från Ellos och det gör även sängkappan.
Hyllan bredvid sängen är en Billy bokhylla från Ikea som fått ett vitt tyg och rymmer även den massa av Teas olika pyssel och bra och enligt Tea massa braatthasaker.
I fönstret står en lampa från EOS köpt här . Krukan från TineK. Sedan har alla barnens rum samt vårt sovrum drömfångare.

Nu ska vi mysa en stund till innan läggdags.
Önskar er alla en fin kväll och sov gott!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.