4 kids and braids

EOS, glögg och lampslingor

Go kväll!
Det ligger ett lugn över huset då alla tjejer gott och lagt sig och förhoppningsvis somnar snart. Vi ska precis se en film med Gerard Butler Geostorm.
Dagen har bestått av jobb, häng i ishallen för Teas konståkning och sedan hämtning av Mollie från kompis och Tilda och Maja från deras streetdance träning. Middag och så såg vi en kortare nyhetssändning. Inga särskilda ord idag mer än vi samtalade lite granna efteråt om flyktingar och bilstölder.  Efter middagen drack vi årets första glögg och käkade pepparkakor. Längtar efter julen men framför allt efter ledighet.
En liten pusselstund hann vi med också jag och Tea. Vi började tillverka stjärnor av papper. Ska fortsätta imorgon se om jag kan återkomma med lite bilder till helgen. Finns så många olika enkla fix att göra tillammans med tjejerna.
Tänkte bjuda på några fler bilder från Tildas rum. Taklampan från EOS är en lampa som jag tycker otroligt mycket om. Vi har 2 stycken den här i Tildas rum som går i grått och så en i Teas rum som är vit. Den ger ett otroligt mysigt sken när den är tänd och otroligt fin att bara titta på när den bara hänger där.

Älskar att inreda med ljusslingor. Den här i Tildas rum har jag köpt på Rusta och går på batteri. Använder uppladdningsbara batterier.  Sängen är en Brimnes från IKEA mer info här.
Sängen är som en bäddsoffa som går att dra ut så att den blir till en dubbelsäng. Sedan har den 2 stora förvaringslådor där Tilda förvarar alla sina kläder. Textilier är viktigt. Pläden är helt underbar och kommer från H&M Home. (Tea har en likadan fast rosa i sitt rum). Påslakan i blått också från H&M den blommiga kudden (i fåtöljen) och den med hundar har jag sytt själv. Enkelt och billigt. Har satt en skena i taket och i den 2 enkla gardiner som gör att sängen blir som inramad. Har satt en boll lampslinga längs med skenan.


Nu ska jag försöka fokusera lite på filmen. Läskigt med massa naturkatastrofer….
Sov gott KRAM från mej
 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.