4 kids and braids

Lussebullar

Hej måndag!
Ja för jag hinner inte bli klar innan det slagit över till just måndag. Helgerna bara springer förbi. Ja det gör i och för sig veckodagarna också. Älskar livet och lever det gärna fullt ut. Vill hinna med så mycket som möjligt och kommer alltid på massa nya roliga projekt som jag förutom allt annat vill hinna med.
Hade tänkt vara lite ledig på höstlovet för att få en liten paus men det blev inte så. Nu tänker jag snart jullov och det känns ibland bra att ha lite delmål. Vi är ju snart där tänkt det är bara drygt en månad kvar till julafton.
Idag började vi dagen med att fixa frukost. Varm oboy och mackor som vi packade ner och tog med oss till ishallen. Käkade frukosten där innan tjejerna snörade på sig sin skridskor eller ja vi hjälptes åt. Vi har allmänhetens åkning 1-2 gånger i veckan och då brukar vi försöka åka åtminstone en gång.
När vi kom hem igen tog vi det lugnt. Tjejerna hjälptes åt med sina läxor och jag gjorde lite av alla de där måstena som man behöver hinna med. Efter lunch gjorde Micke degen till lussebullar som jag och trillingarna sedan bakade ut. Ibland kan jag erkänna att jag bli lite stressad av att baka med barnen. Man vill att det liksom sk able på ett speciellt sätt. När Tea frågar mig är den här så bra att den får ligga bland dina ja då fick jag mig en tankeställare. Med julmusik i bakgrunden eller ja den tog över så kunde tjejerna inte låta bli att börja dansa. Sedan kom Mollie och hennes kompis hem och då ville de julpyssla. Vi gjorde små garnmössor att hänga i granen. Har fotat lite tänkte lägga upp ett inlägg med det någon dag i veckan. När sedan lussebullarna blev klara blev det bofika. MUMS va gott det är med lussebullar.
Sedan ville tjejerna fortsätta dansa och gick upp för att förbereda en ny show. Ja de hade en igår kväll också.
Nu sitter vi framför tfn jag och Micke. Tittar klart på den 3:e filmen om Apornas Planet. Vi har påbörjat den några gånger men inte haft riktigt ro att se klart den. Har inte riktigt hunnit med att se några filmer. Så många olika serier att följa nu under hösten ja det är också något jag tycker jätte mycket om. Har ni sett Monster, Vår tid är nu och jordskott. Alla går på SVT. Sedan ser jag också Modus på TV4. Cardinal går också på TV4 men åsåg att man kunde streama alla avsnitt så det kunde jag ju inte låta bli såklart.
Nu måste jag nog dock inse att jag inte får ut så mycket mer av den här helgen. Sovdags!
Önskar er alla en härlig start på veckan!
KRAM från mej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.