4 kids and braids

Abonnerat ishallen typ

Hej fredagkväll! Bästa dagen på hela veckan eller är det lördag?
Efter att ha slutat jobbet åkte jag och mötte upp tjejerna i skolan. Köpte med lite gofika och åkte sedan till ishallen för lite skridskoåkning. Alla tjejerna tycker det är så himla roligt att åka så vi försöker passa på att åka när dom har allmänhetens åkning och när vi har tid.
Första 10 minuterna var tjejerna helt ensamma på isen, Kändes nästan som vi abonnerat hela ishallen bara för oss. Det dök upp några fler barn men som mest var de 10 stycken.

Så himla härligt att stå och lyssna på dom när de leker och skrattar tillsammans.




Efter ishallen en sväng till dansskolan för Tea och Maja för lite baletträning. Vi andra åkte hem och fixade min favoritmat hemlagade köttbullar med spagetti. Nyheterna till middagen gav oss ord som EU, BREXIT, åklagare och advokat.  Så härligt att sitta och diskutera tillsammans och låta tjejerna säga vad de tänker och tror. Tilda: BREXIT tror jag är något form av brott. Mollie: EU en förening med massa länder. Åklagare och advokat var det inte någon som hade någon direkt gissning på. Men när vi pratade om domare ja då kom tjejerna på att det hade dom ju i Paddington en som slår med en klubba.
Kvällen fortsatte sedan framför ett nytt avsnitt av familjen Rysberg. Nu ville tjejerna se på Idol.
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.