En helt fantastiskt god middagsrätt om du frågar mig och den var även uppskattad av övriga familjen.
Kycklingcanneloni
Sätt ugnen på 200 grader. Stek kycklingfärsen tillsammans med en vitlöksklyfta. Salta och peppra. Ställ åt sidan. Stek champinjoner, två pressade vitlöksklyftor och rödlöken i lite smör. Tillsätt spenat, creme fraiche, 1 dl riven ost och ca 1/2 kruka hackad färsk timjan, låt koka ihop. Rör i kycklingfärsen. Fördela blandningen på 10 färska lagagnepattor. Rulla ihop och lägg rullarna med skarven nedåt i en ugnssäker form.
Koka upp kycklingbuljong och 3 dl vispgrädde i en kastrull. Rör i två msk maizena utrört i lite kallt vatten och låt koka några minuter. Tillsätt en dl riven ost och 1/2 kruka hackad färsk timjan smaka av med salt och peppar. Häll såsen över cannelonirullarna. Strö över resteranade ost och gratinera i ugnen i ca 30 minuter.
Servera med en sallad.
#tafågelvägen