Det ljuva 40+ livet

Smygtitt på Smurfarna den försvunna byn

smurf-49Lagom till påsk nästa år kommer den nya smurffilmen – Smurfarna den försvunna byn (Smurfs the lost village).smurf-46Förra veckan hade jag nöjet att få en smygtitt på hur den kommer se ut och vad den kommer att handla om. Tyvärr får jag inte berätta något i nuläget, det har jag skrivit under avtal på.smurf-42Men jag kan säga att det är en klassiskt animerad film och att Smurfarna håller sig i sagans värld utan avstickare till New York eller Paris eller inblandning av riktiga människor.smurf-25Magkänslan är att det här kommer att bli riktigt bra. En familjefilm som innehåller det publiken vill ha i form av spänning och äventyr.smurf-9
smurf-7Räkna med en smurfigt blå värld i början av nästa år.smurf-4Här på Smurf production blog kan man läsa om produktionen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.