Smygtitt på Smurfarna den försvunna byn – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Smygtitt på Smurfarna den försvunna byn

smurf-49Lagom till påsk nästa år kommer den nya smurffilmen – Smurfarna den försvunna byn (Smurfs the lost village).smurf-46Förra veckan hade jag nöjet att få en smygtitt på hur den kommer se ut och vad den kommer att handla om. Tyvärr får jag inte berätta något i nuläget, det har jag skrivit under avtal på.smurf-42Men jag kan säga att det är en klassiskt animerad film och att Smurfarna håller sig i sagans värld utan avstickare till New York eller Paris eller inblandning av riktiga människor.smurf-25Magkänslan är att det här kommer att bli riktigt bra. En familjefilm som innehåller det publiken vill ha i form av spänning och äventyr.smurf-9
smurf-7Räkna med en smurfigt blå värld i början av nästa år.smurf-4Här på Smurf production blog kan man läsa om produktionen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.