Det ljuva 40+ livet

Loppi Blogbag

loppi-11Vi har haft nöjet att få testa en låda med spännande produkter från Loppi blogbag. Innehållet och vad vi tyckte kan du läsa om här.

Safari Kvarg från Yoplait
Yoplaits Safari Kvarg är en slät och kvarg i små gulliga förpackningar, en lagom stor energikick till mellanmålet. Safari Kvarg säljs i sex-pack med olika smaker: jordgubb, hallon, persika, aprikos, banan, röda bär. Perfekt att testa för att se om syskon bråkar om samma smak – eller köp två!

Chicken Tinga från Old El Paso
Chicken Tinga kommer från regionen Puebla i Mexico. Den är popular som street food, framför allt under högtider och har en lätt rökig smak. Ibland vill man ha en enkel och snabbfixad middag, bara koka kycklingfiléer i kryddblandningen blandat med vatten. Skär upp lite grönsaker och kanske blanda till en avocado röra under koktiden. Dra isär kycklingfiléerna så att de blir som ”pulled chicken” och servera i det de medföljande mjuka små tortillabröden tillsammans med grönsaker och sås. Den här rätten gillades skarpt!

Dermosil Nature Rengöringsgel
Dermosil Nature Rengöringsgel för ansiktet, avlägsnar varsamt orenheter och makeup utan att torka ut eller irritera huden. Produkten är ekologisk, rengör bra och har en svag behaglig doft.

Snobben, The Peanuts Movie
En filmfavorit och snackis i familjen sedan vi var och såg filmen på bio. Barnen, i synnerhet Lillasyster, var överlyckliga att få den på DVD. En gullig film. Genre – animerat/familj/äventyr, speltid – 1 tim 25 min. Prod.år – 2015. Ålder – barntillåten.

Mössa och napphållare från Geggamoja
Tyvärr är barnen för stora för att få på sig mössan och napp har de aldrig använt. Mössan är otroligt mjuk och av ekologisk bomull. Napphållaren är tillverkad av polyester med nickelfritt metallspänne och en elastisk ring av silikon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.