Det ljuva 40+ livet

Insider Club

Jag testar spännande saker från www.nu3.se.
test-2För ett par veckor sedan kom en leverans med spännande innehåll. Macapulver, tranbärspulver, kokosolja, kexchoklad sötat med stevia och en super food sesambar.
inside2Macapulver var nytt för mig och jag var tvungen att läsa på lite. För er som liksom jag inte har en aning är maca en rotfrukt som växer i Sydamerika. Den är besläktad med vitkål, grönkål och broccoli.
Det är en naturprodukt som lär öka kroppens motståndskraft mot stress och förbättra immunförsvaret.
Macapulver innehåller fettsyror, fiber, proteiner, kolhydrater och mineraler.

Macapulver ger uthållighet, hormonbalans och energi.

Jag blandade i lite pulver i morgonyoughurten och toppade med müsli, bär och banan. Pulvret i sig smakar inte så gott, men blandat med turkisk yoghurt blir det en helt ok kolaaktig ton.

Tranbärspulver. Högkoncentrerade tranbär. Riktigt surt. Perfekt för att hålla eventuella urinvägsinfektioner långt borta. Detta blandade jag ner i smoothies eller stödde över müsli.

Kexchoklad med stevia. Smakar apelsin. Riktigt god och påminner mycket om en klassisk kexchoklad fast med en touch av apelsin. Gav förnyad energi på golfbanan.

Sesambar med super food. Söt god energibar. Perfekt när sötsuget gör sig påmint.

Kokosolja. Används flitigt här hemma i alla möjliga sammanhang. Som ansiktskräm, handkräm, att steka i, rawfoodbollar, bönbrownies m.m.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.