Det ljuva 40+ livet

Kungsberget

Förra veckan följde vi lite spontant med vänner till Kungsberget. Det är jag väldigt glad att vi gjorde. Det var avslutningshelgen för säsongen och alltså sista chansen till skidåkning på förhållandevis nära håll.
kungsberg-3Kungsberget bjöd på två härligt soliga dagar, två mulna, lite regnstänk, en massa plusgrader, gott om plats i backarna och nästan obefintliga liftköer. Det blev lite slaskigt och löst i backarna framåt lunch, men det var ändå helt ok åkning.
Jag som inte åker så mycket utförsåkning gillade utbudet av backar – de passade mig utmärkt. Barnen kunde åka själva i backarna framför Ski lodge medan vi vuxna hade full uppsikt och kunde ta det lite lugnt på balkongen.

Här är en liten film om vår långhelg i Kungsberget. Eftersom jag fortfarande håller på att lära mig filmredigeringsprogrammet ber jag om ursäkt för eventuellt osynkade övergångar och för åksjuka i bildspelen, men jag övar för fullt på alla effekter och möjligheter :).


Vi bodde på Ski lodge i en fin liten lägenhet med plats för sex personer. Lägenheten var fräscht och utbudet av köksattiraljer lämnade inget övrigt att önska. Skidutrustningen förvarades i ett låsbart skåp på första våningen. Allt kändes väl genomtänkt helt enkelt.

Vi turades om att ordna med all mat tillsammans med våra vänner som hade lägenheten mittemot, vilket var ett toppenupplägg.
Inga tider att passa, förutom skidskolan, och vi kunde verkligen ta dagen som den kommer.

Barnen gick i skidskola 2*1,25h, vilket gav mig och sambon tid att köra järnet i backarna tills det sved gott i låren.

Summa summarum en superhelg helt klart!
kungsberg-2

kungsberg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.