Det ljuva 40+ livet

Testar Testagram mars

test1Lämpligt lagom till Våffeldagen dök mars månads Testagramlåda upp på posten med bland annat glutenfri våffelmix.
Denna testade vi genast och åt med stor aptit. Den blir så klart inte lika god som hemmagjord smet, men den var helt ok. Bra med ett glutenfritt alternativ för alla som är allergiska och för oss andra också.
waffelTestagramboxen innehöll även:
Pepsodent Expert Protection En tandkräm med ganska mild mintsmak så alla i familjen borstade gladeligen tänderna med den. Tandkrämen lär vara tre gånger så kraftfull mot plack, än vilken tandkräm då? Det vet jag inte, men det var en bra tandkräm och vi gillade den.
Vileda glaskeramiksvamp Den här svampen funkar bra och den repar inte spishällen. Jag var lite skeptisk till en början för skrubbsidan är väldigt skrovlig, men det blev som utlovat inga repor och ingrott kastrullskvätt försvann.
Nestlé God Morgon Gröt Snabbfrukost. 1 dl grötpulver och 1 dl vatten blandas i en skål sedan hyst in i mikron 1 minut. Toppade med blåbär, banan och jordgubbar och stod mig lätt fram till lunch.
AXA Granola apelsin och pumpafrön Jag tyckte att smak av apelsin inte lät så gott, men där hade jag fel. Den här granolan är supergod och smakar ”riktig” apelsin och dessutom inget tillsatt socker. Mums!
Ragusa blondEn hasselnötschoklad från Schweiz som funnits sedan 1942 och nu nått Svedala. Nougatig chokladbit som smälte i munnen, med undantag av den hela hasselnöten inuti.
Axe Signature Deodorant En deo med typisk killdoft. Ska skydda mot obehaglig lukt i 48 timmar, så länge har dock inte sambon gått utan att duscha och kan därför inte intyga om det stämmer.
Melitta Gourmet kaffefilter otestad eftersom vi sälla dricker filterkaffe.

Testagram.se är en prenumerationstjänst där man för 99:- varje månad får hem en låda med produktnyheter att upptäcka. Värdet på varorna är oftast det dubbla. Spännande och roligt för hela familjen att packa upp, testa och tycka till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.