Det ljuva 40+ livet

Testar Testagram november

testagramEn ny härlig låda från Testagram har testats och analyserats. Här beskriver vi lite kort om november månads innehåll.

Risenta Fröknäckemix Ett gott fröknäcke fixas i ett kick. Bara tillsätt vatten, olja och lite flingsalt. Sedan krävs lite tålamod i väntan på att de ska bli klara i ugnen, men det är värt väntan. Supergott!
Göteborskex Ballerina Pepparkaka Fyllda pepparkakskex á la Ballerina i bedårande söt julig förpackning.
Läkerol Hals honung En räddare i nöden när den okontrollerbara hostan sätter igång på bussen eller andra situationer när man gärna inte hostar. Goda och lenande för en irriterad hals.
Palmolive Dusch oliv Trevlig mild doft och ultraåterfuktande.
Palmolive Deo Delicate Fresh Doftar lagom mycket och håller svetten borta hela dagen och natten – 24h.
Guar kärnmjöl Ersätter jäst. Har inte testat ännu, men det ska bli spännande att göra det snart.
Fazer Blå Marianne Det bästa av två världar för den som gillar choklad och Marianne. God Fazer choklad med en touch av mint.
Root Fruit chips Jag är inte ett jättestort fan av potatischips. Jag äter när det bjuds, men det är sällan något jag blir sugen på. Chips på rödbetor och palsternackor däremot är ju oemotståndligt gott. Jag gör gärna själv av färska rotfrukter, men i brist på tid är de här också riktigt goda.
knäcke
Testagram.se är en prenumerationstjänst där man för 99:-/månad får en låda med spännande nyheter skickat till sig. Värdet på innehållet är oftast minst det dubbla och det känns lite grann som julafton när man packar upp lådan om man inte fuskat och kollat in innehållet innan :).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.