Det ljuva 40+ livet

Loppi Event Höststart

loppi hoststartTack vare de trevliga evenemang jag har äran att delta på ökar också min kännedom om många fantastiska lokaler som finns runt om i vår huvudstad. Som den här, Eric Ericsonhallen, eller Skeppsholmskyrkan som numera huserar ett internationellt kör- och kulturcentrum. En fantastisk lokal med ett härligt ljusinsläpp.
Här gick i helgen Loppi Event Höststart av stapeln. Evenemanget öppnades av Loppidelägaren Charlotta Wågert, som snabbt berättade om företagets expansion den senaste tiden innan micken lämnades över till dagens konfrencier Lina Hedlund.

Loppi Lina HedlundLina delade med sig av sina bästa disco moves och vi fick en skön uppmjukande rytmisk start på dagen.

loppi polarnFramträdanden på scenen fortsatte med fart och fläkt när två barn, som verkligen tog uppgiften på allvar, demonstrerade Polarn och Pyrets höstkollektion med funktionella, vattenavvisande och lekvänliga kläder.

loppi sponsorerIntervjuerna löste av varandra och vi fick information från en rad olika företag.
Kids Zoo – vitamintillskott för barn och även för vuxna som har svårt att svälja. Naturliga smaker och ingredienser för dem som har barn som kanske är små matvägrare och inte får i sig tillräckligt med vitaminer från mat.
Tallink Silja berättade om en 23-timmars lyxkryssning med Galaxy. En resa för att ladda batterierna och koppla av eftersom man liksom är ”fast” på en båt ute på Östersjön. Men sysslolös är man inte eftersom det finns ju massor att göra som att äta gott, shoppa och se på shower och uppträdanden.
Krisitn Kaspersen berättade om sin nya bok Good Food och hur hon numera har uteslutit gluten ur kosten, inte för att hon är glutenintolerant, utan för att hennes kropp mår så mycket bättre utan det ”klistret”. I boken finns bra mat som är snäll mot kroppen.
Lloyds Apotek – apoteket som har specialiserat sig på hudvård. På nästan alla apotek kan man få en gratis hudanalys. Det kan vara så enkelt att man bara behöver dricka mer vatten för att huden ska bli gladare.

loppi panduroOch så mitt favoritgäng – pysseltokig som jag är – Panduro Hobby och dess ansikte utåt Kreativa Karin. Det finns en ny katalog ute nu helt fullproppad med pyssel i alla dess former – bara fantasin (och plånboken) sätter gränser.

loppi modevisning 1loppi modevisning 2loppi modevisningScenprogrammet avslutades med en modevisning. Höstens trender visades upp med kläder från butiker som inte ligger på fina gatan, utan butiker mer överkomliga priser. HM, Lindex, Bik Bok & LaRedoute bl.a.

Det blev en förmiddag fylld av energi, dels av alla nya intryck men också av alla härliga människor jag träffade. Så promenaden hem gick med lätta steg i solskenet trots att jag bar på två välfyllda goodiebags, då jag hade turen att vinna en extra.

Tack Loppi!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.