Det ljuva 40+ livet

Personliga presenter

pimpad presentSå här efter sommaren när skolan börjat igen löser kalasen av varandra och det är flera stycken varje helg. Just nu är jag helt insnöad på att göra personliga presenter och här är några alster.
personal cushion cover

personal horse tee

personal shorts

personal sweaterKläderna är från HM. Jag har passat på att köpa ett litet lager nu när de har 3 för 2 på sitt ”organic cotton” bassortiment.
Motiven är skapade av stryka-på-vinyl (heat transfer vinyl) vilket har blivit så mycket enklare nu sedan jag fick en plottermaskin i födelsedagspresent. Tidigare klippte jag ut motiven för hand, vilket också fungerade bra men är pilligt och tidskrävande. Nu låter jag min Silhouette sköta klippjobbet efter att jag har designat motivet i datorn.
Pompombollar blir fina paketdekorationer och en beskrivning på hur man gör finns här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.