Det ljuva 40+ livet

Testar Testagram

testagram_juniFör ett par veckor sedan fick vi hem en snyggt förpackad låda med spännande produktnyheter från Testagram.se och nu har vi under en tid testat för fullt.

Först, eftersom det var lördag, försvann innehållet i godispåsen Ekorrens Ekologiska Klassiska blandning. En mycket trevlig godisblandning med riktiga frukter, utan E-färger och konstigheter.
Vilmas Kanel fikasticks har följt med i picknickkorgen till stranden och varit ett mycket uppskattat mellanmål mellan simturerna.
Vilmas ekologiskt fröknäcke med 70 % frö smakar gott till frukost och gör att man kvittrar hela dagen igenom.
Flora mellan smakade bra tillsammans med fröknäcket.
Risentas Chiafrön är perfekt som ”förtjockningsmedel” i sylt. Passa på att göra egen sylt nu när skogen kryllar av bär. Blåbär + chia = megaantioxidantboost!
Salvequick Aqua block har varit räddningen då sommarskadorna har varit många. Allt från uppskrapade knän till uppkliade myggbett och skavsår. Såren får vara ifred och läker toppenbra därunder den skyddande ytan.
Del Monte ananasbitar Ananas kan vara en av mina absoluta favoritfrukter och i brist på färsk ananas är det här det närmaste man kan komma. Toppen att alltid kunna ha några burkar på lut till varma mackor, tacos eller bara som mellanmål.
Patak´s Creamy Coconut & Peanut en matlagningsgenväg för lata sommardagar. En stor del av semestern spenderas i köket och ibland kan det ju vara skönt att det går lite snabbt. På 20 minuter kokar man ihop en middag med Indiska smaker och dofter. Tillsätt kyckling (eller fisk), lite grönsaker och koka ris.
Weleda Almond Soothing Cream en rengöringslotion som känns mild och fräsch och hjälper till att avlägsna smink och smuts.

Testa testagram du med.
”Testagram är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka spännande produktnyheter som lanserats i detaljhandeln för endast 99 kronor/box. Ett bekvämt och roligt sätt att vara nyfiken, pröva nytt och utmana gamla vanor. Boxen kommer successivt att anpassas efter din personliga profil.”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.