Det ljuva 40+ livet

Altanen by night

blomlador by nightDet regnar och är svinkallt, men ändå mysigt på något konstig sätt. Min första semestervecka är slut och jag får tack vare vädret gjort en hel del nyttigheter som om vädret varit strålande hade prioriterats bort.

altan2Jag är lite pirrig just nu ska erkännas. Aftonbladets Härlig Hemma har gjort en liten intervju om våra blomlådor i altanen och jag vet inte hur slutresultatet blev. Om mina svamlande svar verkligen kan ha blivit till en inspirerande artikel. Det är alltså med skräckblandad förtjusning jag strax kommer att bege mig till affären för att införskaffa ett exemplar av tidningen.

altan3Igår regnade det större delen av dagen. Det gör att altanen blir extra effektfull kvällstid när växtbelysningen speglar sig i vattensamlingarna. Vattnet i spabadet håller sköna 38 grader, så då spelar det inte så stor roll att det bara är 10 grader i luften.

altan4Nu ser vädret lite mer lovande ut och tur är väl det för det traditionsenliga boulemästerskapet i vårt område går av stapeln med 48 deltagande lag. Denna gång ska jag tävla tillsammans med vår yngsta dotter, medan sambon kör i lag med den äldsta. Håll tummarna!

Följ gärna min blogg med Bloglovin’- tack! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.