Det ljuva 40+ livet

44:e födelsedagen

44_1Jaha, då var jag 44 år ung.
Den 2 juli väcktes jag i ottan efter stort hemlighetsmakeri. Eftersom jag skulle till jobbet visste övriga familjen att de inte kunde ta sovmorgon denna dag, men lite längre hade gått bra. Lillasyster som var mest entusiastisk kom klockan 5:45 och viskade till pappa ”Pappa, är det dags att förbereda nu?”
Vid 6-tiden blev det skönsång och en massa fina presenter. Jag fick en härligt blå kudde som Lillasyster sytt i slöjden, schampo, balsam och så en GLASSMASKIN!
Precis vad jag hade önskat mig. Nu blir det mycket glass på bloggen framöver.

44På jobbet blev jag gratulerad med mjukglass på bryggan i sommarvärmen och passande nog hade vi kundlunch som i alla fall kändes lite som att den var till min ära.

44_2På kvällen åt vi middag på Bistro Björkvik och trots att det var sommarens varmaste dag blev det kallt i skuggan när vinden från Östersjön låg på. Tur att det fanns gott om filtar, för vi hade inte haft en tanke på att ta med varmare kläder.

bday greetingMin 9 dagar äldre kompis hade satt ihop det här kollaget till mig. Även om bilderna är minst 20 år gamla har jag ju knappt åldrats någonting ju ;).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.