Det ljuva 40+ livet

En helg med mycket glädje och lite sorg

Vilken händelserik helg det blev.
I vår familj var det en helg mest i glädje. Men det är svårt att blunda för det som sker i vårt avlånga land och det fälldes några tårar över det fruktansvärda som hänt Lisa, för Magnus Härenstam men även en liten glädjetår för en lycklig prins och prinsessa.

Helgen började toppenlikt. I strålande sol och härlig värme spelade Storasyster sista matchen innan sommaruppehållet i S:t Erikscupen på fredagkvällen. Tjejerna vände 0-2 till 4-2 och glädjen var stor.

På lördag morgon arrangerade jag och de andra ledarna sommaravslutning i friidrotten, en 3-kamp mot föräldrarna för alla 08-05:or med rättvis ? poängsättning. Det kom ca 40 barn och 30 föräldrar som kämpade i högsommarvärmen på Ingarö IP. Friidrottsbarnen stod som slutsegrare och fick ta emot applåder och en liten present på den avslutande fikastunden.

Den ljumma sommarkvällen bjöd på en spontan grillmiddag tillsammans med Ingarövänner, men plötsligt vände vinden och man kände att det blev betydligt kallare igen. Så kyligt blev det att vi fick ta efterrätten inomhus.
bubblaVi vaknade upp till smattret av ösregn på söndagmorgonen. Shorts och linne byttes mot betydligt tjockare klädlager och den tänkta föräldramatchen i fotboll mot Storasysters lag blev inställd.
Regnet hindrade inte vår plan att ta påfyllnad av fästingvaccin och det blev faktiskt uppehåll när vi köade till fästingbussen. Välpreparerade med emlasalva gick spruttagandet utan några som helst problem.

Efter en snabblunch bar det av till nästa punkt på dagordningen (höjdpunkten): dansläger, första dagen av fyra.
rainbowKvällen bjöd sedan på ömsom ösregn, ömsom sol och vackra regnbågar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.