Eurovisionhäng – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Eurovisionhäng

MellofinalDet har varit en hektisk vecka och jag har inte haft möjlighet att gå igenom alla de bilder som jag tar nästan dagligen.

mellofinal1Här skönt pool- och Eurovisionhäng från förra lördagen som vi enligt tradition årligen utbyter med fina vänner.

mellofinal2Nytt för denna gång var att deras hus har blivit större. Ett härligt stort och ljust matrum har tillkommit sedan vår senaste visit. Här avnjöt vi en fantastisk middag, framförallt förrätterna bestående av Salma lax i olika skepnader: SALMA NORI-MAKI, SALMA sashimi, Sesam SALMA och SALMA ceviche.
Både barn och vuxna smaskade i oss som om det var smågodis.

mellofinal3mellofinal4mellofinal5mellofinal6Efter förrätter följde spabad sedan huvudrätt; grillad rostbiff med rostad vanlig- och sötpotatis.
Därefter väntade Eurovision för resten av kvällen. Denna gång var det ju extra trevligt eftersom Sverige och Måns Zelmerlöw stod som slutsegrare, men då slutresultatet redovisades hade större delen av sällskapet kastat in handduken och låg utslagna i soffan.

mellofinal7Dagen därpå vaknade vi upp till en strålande vacker morgon och kunde avnjuta frukost utomhus i solskenet. Årets första utefrukost för min del. Underbart härligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.