Möhippa i Göteborg – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Möhippa i Göteborg

hippaEn av mina bästa vänner ska gifta sig på fredag och lördags överraskads hon med möhippa. Ja, hon blev faktiskt väldigt överraskad även om hon med uteslutningsmetoden hade kommit fram till att bara lördagen återstod för dagen med stort D, dagen i glada vänners lag.
Hennes blivande man hade nämligen på morgonen spontant lovat att de skulle gå på Liseberg i ösregn med 5 barn och det är inte något man gör som ensam vuxen (särskilt inte när ens svensexa har varit dagen innan). Hon blev dubbelt överraskad kan man säga!

hippa4Efter välkomstskål med Champagne & jordgubbar stod 1 1/2 timme line dance på agendan. Den blivande bruden blev självklart lite specialekiperad, medan vi andra fick nöja oss med en westernhatt.
Det blev många härliga skratt. Vi fick också beröm för att vi var snabblärda, så vi fick en ny utmanande koreografi att bita i efter att ha någorlunda snabbt satt den första.

hippa5Line dance följdes av trerätters middag som vi tillagade i matlag medan bruden svarade på alla frågor som vi nyfiket skrivit ner på små lappar och lagt i en frågelåda.

Det blev många långa ärliga svar på allt mellan himmel och jord.

hippa7Vi hade så roligt, mysigt och trevligt att tiden bara rann iväg och de planerade besöket på lokal infann sig först långt efter midnatt. Väl ute i Göteborgsnatten gick på Toso en mysig panasiatisk restaurang och bar med rustik, mustigt mörk och häftig inredning. Där inmundigades några drinkar.
Vid 3-tiden somnade jag in på hotellkudden efter en dag av kärlek, lycka och glädje.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.