Det ljuva 40+ livet

Hänt i veckan

glugg o traningVeckan började stort. Lillasyster var utom sig av lycka när hon hämtades till dansen i måndags. Den lösa tanden var tappad! Tandfen hade dock vissa svårigheter att komma hem till oss under natten, men Lillasyster var inte jättebesviken för det utan hade en teori om varför. (och jag höll med om att SÅ måste det givetvis vara) Hon blev väldigt nöjd och glad över att Tandfen lyckades komma förbi under dagen på tisdagen istället.

Efter att ha tränat minst 2 gånger i veckan under tre månader kunde jag i veckan kvittera ut min motivationsgåva från SATS. Sedan 1 januari har jag tränat 53 pass och peppar, peppar lyckats hålla mig frisk!

Så har vi lagat mat (mycket kyckling nu), tvättat, städat, kört barn till aktiviteter och annat vardagligt som händer varje vecka.

Något som inte händer varje vecka är att tjejerna, mest Storasyster, med hjälp av pappa har byggt ihop allt Lego Friends igen. Tanken är att det ska bli en hel stad tillsammans med det Lego City som sambon har kvar sedan sin uppväxt. Fortsättning lär följa här…

Veckan avslutades med Globen Bjurfors Cup i Enskede, där Lillasyster och hennes lagkompisar deltog. Regnet vräkte ner non-stop och en elak vind såg till att inte en kvadratmillimeter av kroppsytan var torr även om jag hade paraply och flera lager kläder. Men tjejerna kämpade tappert trots vädret och att motståndarna var ett år äldre. Det blev en vinst! Och så det viktigaste av allt – medaljer. Då kan man stå ut med regn, rusk och kyla.

IIF08Nu stundar påskveckan och jag kommer i dagarna att visa er det påskpyssel som knåpades ihop i veckan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.