Det ljuva 40+ livet

Vårkrans

Julen varar än till påska heter det och det stämmer verkligen in på vår dörrkrans. Fram till i dagarna har den sett ut så här, men nu är den lite mer vårlig.

spring wreathStommen på kransen är densamma, men denna gång klistrade jag några chenillekycklingar på en björkpinne och fäste den i mitten av kransen. Minivimplarna är gjorda av dubbelsidigt scrapbookpapper som jag har trätt på en sytråd med hjälp av nål. Minivindsnurran är vikt av samma dubbelsidiga scrapbookpapper och fastklistrad på en grillspettspinne.

Nu får vi se hur lång tid det dröjer innan kransen byter skepnad igen. Troligtvis blir det i höst när Halloween närmar sig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammalinda

    Haha, det är ju perfekt. 3 olika kransar, mer än så behövs ju inte… Jag tog bort mitt juliga i förrgår. Men jag brukar aldrig orka pynta det till påsken. 🙂