Lakritsfestivalen – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Lakritsfestivalen

lakrits2För första gången under Lakritsfestivalens 6-åriga historia gjorde jag och sambon i lördags ett besök på Annexet vid Globen.

Jag kände mig som i himmelriket lakritsfestival och glassfestival på samma gång – kan livet bli mycket bättre för en glass och lakritsälskare?

lakrits3Det var generöst med provsmakningar och man behövde verkligen inte köpa grisen i säcken. Men, vad svårt det vara att välja vilka godbitar som skulle få följa med hem. För trots att jag hade sparat mina julklappspengar så var jag tvungen att sätta band på mina habegär och begränsa inköpen av alla fantastiska lakritsmästerverk!

lakrits4Oturligt nog hade vi inte möjlighet att köpa glass eftersom vi inte skulle raka vägen hem efteråt. Annars var glassen från Wermdö glassmakeri himmelskt god och det fanns även andra små glassmakare med spännande smaker i sortimentet som t.ex morot och kardemumma.

lakrits5Det fanns många aktiviteter innefattande lakrits på programmet som en restaurang med rätter innehållandes lakrits på ett eller annat sätt, lakritsateljé, lakritsspa och lakritskonst.

lakritsFina burkar och goda lakritspraliner från Haupt Lakrits köptes med hem och jag var glad som ett litet barn på julafton.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.