Det ljuva 40+ livet

Vårsol & #melfest

Sedan många år tillbaka har vi en tradition tillsammans med en annan familj att äta middag på melodifestivalfinalen. Både den svenska och den internationella, vilket gör att vi i alla fall ses minst två gånger per år.

kanapeerIgår var det vi som stod som värdskapet och menyn. Förrätt: tre kanapéer. Skagen, lax och pepparrot & anklever med portvinsgelé.

nygrillatHuvudrätt: Grillad hängmörad biff med ben och kappa och Sandströms prisbelönta korv. Ljuvligt gott och inga tillbehör behövdes egentligen inte, men några potatis och morotsslantar gick ner.
När melodifestivalfinalen hade börjat och vi bänkat oss i soffan framför TVn lyckades vi också pressa ner lite marängsviss.

walkingUti vårsolens glans var Lillasyster och jag idag i Gustavsbergs hamn och matade änderna med allt överblivet bröd från kanapéera. Det var trots solskenet isande kallt och vi fick gå in och värma oss på Iittala outlet en liten stund. Det besöket väckte tyvärr en hel del habegär. Jag ska sova på saken, men det blir säkerligen ett återbesök inom kort.

ankmatning

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.