Det ljuva 40+ livet

Gott nytt år!

new year blossGod fortsättning på dig! Första dagen på ett nytt år med nya möjligheter. Det har jag inte utnyttjat särskilt väl idag. Det har varit en härligt skön göra-ingenting-dag med slötittande på tv och lite välbehövlig middagssömn.

new year dinnerNyårsafton började med ett härligt 120 minuters träningspass; Nyårsmara på SATS i Nacka Strand. En salig blandning övningar ledda av tre underbara instruktörer i glittrig nyårsstass och strut på huvudet som verkligen bjöd på sig själva. Det var allt från Power step till ABSolution till militärträning till dans. Många skratt och galet jobbigt – jag har en sjuk träningsvärk idag.

new year fire worksKlockan fyra kom våra gäster och det blev en lättsam kväll utan stress med champagne, sällskapspel och massor av mat. Så mycket att ingen orkade äta efterrätt.
Till förrätt blev det sparris, Serrano, parmesan och melon. Sedan gjorde vi en paus i väntan på den perfekta glöden och in den väntan lyckades jag ta hem en seger i spelet ”Sverige”.
Till huvudrätt blev det grillad oxfilé och en riktigt gräddig potatisgratäng med västerbottenost.

new year hatNär är klockan 12? Den frågan kom ett par gånger från otåliga tjejer. De hann med att bada i ”baljan” och se en film innan det var dags att tända fyrverkeritårtor, tomtebloss och önska varandra ett gott nytt år ute i dimman. Typiskt att det inte skulle var stjärnklart på nyårsafton när det har varit det i en veckas tid fram till dess.

(Idag har vi ätit efterrätt: Yoghurtpannacotta med vit choklad, hallon och blåbär.)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.