Det ljuva 40+ livet

Jul på Liseberg

Dan före dan var vi och firade jul på Liseberg. Det var 8 grader varmt, men med en isande vind som bet sig in på skinnet. Jag är glad att vi alla var fullt påpälsade för det behövdes verkligen.

lisebergBarnen hade åkpass vinter och kunde åka hur mycket som helst i de 25 attraktioner som var öppna. Det var inte mycket köer att tala om och många av attraktionerna var det bara att gå rakt på. Som mest var det 10 minuters kötid till Rabalder, så de fick valuta för åkpasset.

liseberg3Vi såg kaninteatern ”Kramsnö”. En söt liten historia om Fröa som mest av allt önskade sig snö och kaninerna som trodde att det var juli och fick panik när de fick höra att julafton stod för dörren.

liseberg2Vi såg också skridskoshowen ”Snödrottningen”. Bra konståkning, påkostade kostymer och ljussättning, men jag saknade en berättarröst som beskrev sagan samtidigt som den utspelade sig på isen. Nu var det lite svårt att förstå vad det var som hände.

liseberg1

Vi kom dit när det var dagsljus, men ganska snart började det skymma och alla fantastiska lampor kom till sin rätt. Det var ju såklart väldigt vackert och stämningsfullt med all belysning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.