Det ljuva 40+ livet

Installation

torget i Nacka StrandTorget i Nacka Strand klockan 17:05 när jag gick hem från jobbet idag. Kolmörkt men ändå ljust. Det är så här års som ljusinstallationerna på det annars väldigt avskalade och kala torget kommer till sin rätt.
Bilden är tagen på minsta brännvidd 16 mm med Tamron megazoom som jag just nu testar för fullt. Bilden är aningen beskuren i neder- och högerkant.

258 av 365: installation; tema 120 i utmaningen 365 foton 2014.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Snygg skärpa. Har du Nikon eller Canon? Är sugen på ett Tamron till min äldsta dotters Nikon. Av din bild att döma är den bra 😉

    1. 40plus

      Tack så mycket. För det här fotot ställde jag kameran på en bänk, lyckades inte få det så skarpt när jag höll i kameran :).Jag har en Nikon – har ett Tamron makro 90 mm sedan tidigare som jag är jättenöjd med. Hittills har jag också bara positivt att säga om 16-300, återkommer med utvärdering i slutet av november när testperioden är över.