Det ljuva 40+ livet

Presentförpackning till vinflaska DIY

Nu har vi med en stor tår i ögonvrån tagit farväl av alla underbara fröknar på förskolan Kotten. Sommarlovet har börjat på riktigt och till höstterminen lämnas båda tjejerna på samma ställe igen – på stora skolan.

present vinflaskaMed några ark silkespapper, ståltråd och wahitejp gjordes denna presentinslagning av vinflaskor.
Ett stor ark virades runt flaskan och fästes med en bit wahitejp på sidan och några undertill. Pappersblomman tillverkades på detta vis:
vika pappersblomma 1vika pappersblomma 2vika pappersblomma 3vika pappersblomma 47. Dra försiktig in allt rött silkespapper mot mitten. 8. Dra försiktig in ett lager silkespapper i taget in mot mitten för att få en fluffig blomma. Tidsåtgång ca 15 minuter per blomma. Mått på rosa pappret 15*25 cm

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.