Det ljuva 40+ livet

Sommarfest i Nacka Strand

Sommarfest_Nacka2
Åh, vilket party!
Förväntningarna var från min sida inte så höga när det för första gången sedan mitt företag flyttade till Nacka Strand ordnades sommarfest för alla oss som arbetar där.

Sommarfest_Nacka3
Maten som serverades var från de lokala restaurangerna i området. Den presenterades på ett sätt som jag aldrig hade varit med om förrut, nämligen på catwalken. Dansande modeller snurrade runt med maten till tonerna från DJ och percussion; food walk (eller snarare dance).
Mycket mat var det, närmare bestämt åtta rätter från Restaurang J, Birgittas bageri, Grönkulla, Fazer och Forna Romano.

Sommarfest_Nacka1
Som en mellanakt för att låta maten sjunka ner en aning kom en överraskning i form av Jan Johansen ut på scenen. Han bjöd på ett melodifestivalmedley av alla ”manliga” låtar genom tiderna. Han är verkligen still going strong – vilken härlig röst! Själv hamnade jag av någon underlig anledning med mikrofonen i handen på refrängen av ”Se på mig”, när min kära kollega som drog fram mig till scenkanten. Det ryktas om duett i melodifestivalen nästa år ;).
Jan Johansen står för underhållningen på After Sail under Sea Side Weekend, Nacka Strand, i samband med starten av Gotland runt den 27-29 juni.

Den utlovade huvudakten var Panetoz. Jag får erkänna att jag bara kände till två av deras låtar innan kvällen, men alla har ett härligt dansgung och det var omöjligt att stå stilla när de var i farten. Deras senaste ”fotbollslåten” World clap Rio Rio kommer säkerligen att bli sommarens plåga, men givetvis sjöng de även Dansa pausa och Efter solsken.

Sommarfest_Nacka
Det var länge sedan jag dansade så att svetten lackade, men oj vad kul vi hade jag och mina kära arbetskollegor.
När man inte har höga förväntningar blir det oftast hur bra som helst. Det ryktas om att det blir julfest i samma anda. Den ser jag fram emot.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.