Det ljuva 40+ livet

Lagrad

Äpple crunch frukost

Frukost i lager. Kaneläppelmos, med youghurt och kanelhavrecrunch. Mums!

Så här gjorde jag till 4 portioner:
Skala 1 äpple och dela i mindre bitar, lägg i en kastrull med 1 dl vatten, 2 msk socker och en kanelstång. Låt koka till äpplet blir mjukt. Ta bort kanelstången och mixa allt slätt med en stavmixer. Låt svalna.
Blanda 2 dl havregryn och 1/2 dl kokos i en skål. Rör ihop 1/2 dl honung, 1/2 msk kanel, 1 msk vatten i en annan skål och häll sedan över havreblandningen. Bred ut i en ugnsfast form och rosta i ugn på 175 grader i ca 15 minuter, rör om efter halva tiden. Låt svalna.
Varva äppelmos och kanelhavre med 4 dl naturell youghurt.

84 av 365: Lagrad; tema 155 i utmaningen 365 foton 2014.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.