Det ljuva 40+ livet

Loppi Event Christmas

40 dagar kvar jul och julkänslorna var helt obefintliga. Inga julpyssel- eller julbakprojekt var ens påtänkta. nej julen kändes fram till igår bara väldigt långt borta.
För igår var jag på Loppi Event Christmas och väl över tröskeln på Café Opera möttes man av doften av glögg, clementiner och Annas pepparkakor och julen kom allt närmare.
På scenen bjöds det på blomsterpyssel av Blomsterlandet, leksaksönskelisor från Stor & Liten, julkollektionsvisning av Polarn och Pyret och julbak av Nina Hermansen från Hela Sverige Bakar och OBH Nordica. Expertpanelen konstaterade att för julfridens skull ska nubben skippas, svärfar få medhåll i all argumentation och kanske catera maten för mindre stress. Det hela under ledning av eventetss konferencier Andreas Weise som avslutade med att önska en riktigt god jul på pappas vis, och han kunde verkligen imitera sin far.

När evenemanget var över och jag kom ut i mörkret i Kungsträdgården, där julljusen runt körsbärsträden tindrade, med världens mest generösa goodiebag kändes inte julen så avlägsen ändå.

Klicka på första bilden för att starta bildspel och läsa mer om eventet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.