Det ljuva 40+ livet

Vilken fredag!

En fredag med blandade känslor då en kär kollega gjorde sin sista dag på jobbet. Det trevliga i allt det sorgliga var att hon avtackades på ett mycket högtidligt sätt; genom att skumpa korkades upp vid 11-tiden och därefter avnjöts en fantastisk lunch med vin på Melanders Fisk.

scandic friends

Jag fick även ett roligt besked: jag kom på en tredjeplats i Scandic Friends bildtävling på Instagram. Temat var vänskap och mitt bidrag var en bild som ni har sett tidigare här på bloggen. När Storasyster och hennes bästa vän delar en läsk på Gröna Lund. Vinsten var Scandicpoäng, som kan utnyttjas till valfri övernattning. Jag tackar ödmjukast.

Eftermiddagen var inte sämre den. Loppi Event ställde till med Kids Fashion. Trendspaning, vårmode och shopping. Lämnade den tillställningen med en maffig goodie bag.

Efter det bar det av till Karlaplan för att hämta upp Storasysters Ipod. En vänlig själ hade tagit hand om den efter att hon hade glömt den på bussen. Så skönt att det finns så fantastiska och hjälpsamma människor där ute.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.