Det ljuva 40+ livet

Goa Göteborg

Det är ganska exakt 12 år sedan jag tog mitt pick och pack och lämnade Göteborg. Allt för sällan sedan dess har jag tagit mig tiden att strosa runt bland gator och torg i stadskärnan, och vissa platser har börjat att falla i glömska. Den här helgen fick jag chansen att fräscha upp minnet. Jobb i dagarna två inne i stan medan barnen fick egen tid tillsammans med sin mormor och morfar strax utanför. Sedan helg innan återfärd med tåget idag. Göteborg visade sig från sin bästa sida med klarblå himmel. Lite kallt dock, men den där rysskylan verkar ha hela vårt avlånga land i ett fast grepp.

goteborg Kometen och Opalen
Bilden: Ö.v Middag på anrika restaurang Kometen. Ö.h. Jag åt Halstrad röding med lättrökt hollandaisesås, buljongkokt majrova och persiljerot, potatiskrockett och friterad oxbringa. N.v Vy över evenemangsstråket från mitt rum på Hotell Opalen. N.h Det bästa med att bo på hotell – frukosten!!

Göteborgs hamninloppLunch på Lindholmen med en vän jag inte träffat på mycket länge. Bilden visar resan över vattnet från Rosenlund till Lindholmen med Älvsnabben.
På kvällen bar det av hem till tjejerna hos mamma och pappa för middag och kusinbus.

Kullavik Korshamn
Lördagen bjöd på skärgårdsliv i vackra Kullavik. Lunch, eller snarare en heldag, med en kär väninna och hennes stora härliga familj.

N i snålblåst

Hej då bästkusten för den här gången, vi kommer snart igen.

Hej då Göteborg

Fler Göteborgsbilder finns och kommer komma den närmaste tiden här på bloggen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.